Bérbeadás

Lakások, házak, kereskedelmi ingatlanok

A bérleti díjak az elmúlt években igencsak megemelkedtek, bérbeadói oldalon komolyabb bevételi forrássá, bérlői oldalon pedig jelentős költségtényezővé válva ezzel. A változás nagyobb óvatosságot és körültekintést eredményezett, és ma már ritka, hogy internetről letöltött vagy saját kezűleg összeállított szerződésmintával jöjjön létre egy ügylet.

Az ügyvédi közreműködéssel előkészített és kidolgozott szerződés a felek közös érdeke, hiszen megfelelő pénzügyi és jogi biztosítékok mellett a jövőbeni kockázatokat és meglepetéseket minimalizálni tudjuk.

A szerződéskötés a tulajdoni lap vizsgálatával és előzetes tanácsadással indul. Átnézzük az iratokat, ellenőrizzük az ingatlan jogi helyzetét, és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. Meggyőződünk az ingatlan tulajdonosi hátteréről, jogi jellegéről, esetleges terheiről, a bérletet befolyásoló egyéb jellemzőiről. Részletesen átbeszéljük a felek megállapodását és ennek megfelelően készítjük el a bérleti szerződést.

A biztosítékok között kiemelt jelentőségű közjegyzői kiköltözési nyilatkozat elkészítéséről és a megfelelő birtokba adási jegyzőkönyv és leltár elkészítéséről is gondoskodunk.

Kérjen árajánlatot pár kattintással!

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.