Versenyengedély

Yardstick szám és MVSZ regisztráció

A vitorlázás egyik legélvezetesebb része a versenyzés. Míg a népszerű versenyeken való részvétel a kapitány és legénység számára orvosig alkalmassághoz és egyéb feltételekhez kötött, addig a vitorlások számára a Magyar Vitorlás Szövetség regisztrációja és az általuk kiadott Yardstick besorolás az alapkritérium.


A vitorlás hajók MVSZ Vihar rendszer regisztrációjához a szövetség felmérési szabályzata szerinti műszaki felmérés, biztosítás megkötése és az előírt iratok és okmányok, adatlapok benyújtása szükséges.


A szövetség technikai bizottsága ezek alapján meghatározza, hogy melyik osztályba sorolható a hajó, majd az adott osztály szabályai szerint annak felmérője hitelesíti azt. Felmérés után kerül a hajó a Vihar elektronikus regisztrációs rendszerbe, rajtszámot szerez, így teljesülnek a versenyzés feltételei. A külön hajóosztályok megfelelőségi feltételeit az adott osztály szabályzatai tartalmazzák.


Hajó adásvételekhez kapcsolódóan, és attól függetlenül is vállaljuk az MVSZ regisztráció és a Yardstick besorolás teljeskörű lebonyolítását.

Kérjen árajánlatot pár kattintással!

A lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.